Productinformatie

Telefoon:                 +31 (0)73 594 04 74

Mobiel:                     +31 (0)65 163 24 34

E-mail:                      info@bieactive.nl

 

Het verhaal van de storyteller is ontstaan in Belgisch Limburg. Vanuit een idee van toerisme Limburg zijn een aantal jonge pioniers aan een oplossing gaan werken om de beleving van een fietsroute met live acteurs in techniek te vangen. De gevonden oplossing is het product ’de storyteller’.

De storyteller bestaat uit een PDA met GPS antenne, welke samen in een waterdichte behuizing eenvoudig is vast te maken aan het stuur van de fiets.

Het ontwerp van de storyteller is dusdanig opgezet dat de bediening voor de gebruiker als vanzelf gaat. Het beeldscherm laat een goed overzicht zien van de belangrijkste informatie. De bedieningsknoppen zijn logisch van opzet. Wanneer er gestart wordt met de fietsroute, zal het eerste mediafragment u inlichten over de bediening van het toestel.

 

De extra dimensie: Beleving!

Verbindt een thema aan uw route, of wat ook kan geef één route meerdere thema’s (kinderthema, geschiedenis, kunst, natuur, ….) Maak van de route een scenario en zet deze in het landschap en laat het verleden, heden of toekomst leven via audiofragmen-ten of zelfs videofragmenten. Verleid uw klant met uw regionale lekkernijen, lok ze naar het terras door gewiekst deze informatie op te nemen. De GPS gestuurde PDA zorgt ervoor dat het fragment automatisch gestart wordt op de plek waar u dat wilt. De fietser krijgt het fragment dan op het door u geregisseerde moment voorgeschoteld.

 

 

Ons adres:            Grote Molenstraat 2

                                  5271VW  Sint-Michielsgestel

Tekstvak: BIEACTIVE